• Staff

Popzangeres en songwriter Odillia heeft met rapper Lil Keed uit Atlanta een nieuw muzieknummer

Updated: Feb 21, 2020Popzangeres en songwriter Odillia heeft met rapper Lil Keed uit Atlanta een nieuw muzieknummer uitgebracht. Het nieuwe muzieknummer ‘End of the World (remix) ft. Lil Keed‘ is steeds vaker op de radio en op streamingsdiensten te beluisteren. Het nieuw uitgekomen nummer van Odillia is nu op YouTube, Spotify, Google Play en andere muziekstreamingsdiensten beschikbaar.


Odillia groeide op in Maastricht, waar ze haar passie voor het schrijven van liedjes, dansen en het optreden voor publiek ontdekte. Ze verscheen als talent in de populaire tv-show "All Together Now". Ze trad op met haar dancecrew "No Escape XXL" in "Holland's Got Talent", waar ze in de top twee eindigde.


Ze reisde al snel naar Amerika om haar droom om een professionele muzikale kunstenaar te worden te verwezenlijken. Tijdens een bezoek aan Texas en Californië ontmoette ze de muziekmanagers Will Luke en Robert Watson, die haar grote talent als songwriter en artiest ontdekten. De nieuwe videoclip voor haar nieuwe nummer werd in de eerste twee weken na de première al meer dan 300.000 keer bekeken.


Odillia werd door Channel 10 News in Texas als gast uitgenodigd, waar ze haar muziek live op televisie ten gehore bracht. Ze werd ook tijdens de Grammy Week op KABC in Los Angeles geïnterviewd. Het interview was te horen op KABC en iHeartRadio. Odillia is nu van plan om in maart 2020 terug naar de Verenigde Staten te reizen om op het grootste muziekfestival van Amerika, het South by Southwest 2020 (SXSW) op te treden.


Het nieuwe muzikale nummer ‘End of the World ft. Lil Keed‘ van Odilia is nu op Spotify, Amazon, Google Play en Apple Music beschikbaar.


https://www.instagram.com/odilliahh/?hl=en

39 views0 comments